Vi på Pryltorget vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Pryltorget underlättar vi för våra kunder att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Vi erbjuder ett brett sortiment.

”ALLT-PÅ-SAMMA SIDA”

Pryltorget introducerar konceptet ”allt-på-samma sida”. Nu kan du handla allt från El-artiklar, Byggmaterial, VVS, Mattor, Kryddor, Nötter och mycket annat från samma sida.

Vår affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. Detta i kombination med vårt volymbaserade sortiment och ett tydligt kunderbjudande möjliggör för oss att hålla priserna nere – något som är och kommer vara vår drivkraft hela tiden.

Miljöpolicy

Vår ambition är att miljöarbetet ska ingå som en naturlig del i hela vår verksamhet.

Vi följer rådande miljölagar och regler och strävar efter att kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete. Vi skall hushålla med råvaror och energikällor och strävar efter att använda sådant av förnybart ursprung. Vi ska genom en ständig dialog ställa miljö- och kvalitetskrav på våra affärspartners och på oss själva. Vi ska hela tiden öka kompetensen och engagemanget hos våra anställda. Vi utnyttjar de möjligheter som finns för återvinning av papper, plast, glas och metall.

Vårt mål är att ha alla varor som våra kunder efterfrågar i lager, så att våra order i så stor utsträckning som möjligt kan skickas i en leverans och inte flera delleveranser. På så sätt kan vi minska åtgången av förpackningsmaterial och det blir färre transporter.

Vi erbjuder miljövänliga och klimatkompenserade fraktalternativ.

Som emballage använder vi kartong av återvunnet papper. För att minska packmaterialåtgången har vi ett flertal olika storlekar av emballage och anpassar användningen efter storleken på din beställning.

När paketet kommit hem till dig önskar vi att du återvinner kartongen och plasten igen på närmaste återvinningscentral.

Vi mailar fakturor och följesedlar till kunden istället för att skriva ut dem på papper.

Vi vill gärna höra vad du tycker om oss och våra produkter, framförallt om det är något du saknar i vårt sortiment. Tveka inte att höra av dig, se kontaktsidan.

Företagsuppgifter

  • Företagsnamn:MHV Ledarna AB
  • Företagsadress:Höjdvägen 86, 186 41 Vallentuna
  • Organisationsnummer:556787-4135
  • Momsregistreringsnummer:SE556787413501

Bolaget har sitt säte i Stockholm och är registrerat för F-skatt och moms.

Pryltorget saluför sina varor på nätet och har således inga fysiska butiker. Vi som arbetar på mhvpryltorget.se har lång erfarenhet av näthandel och brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara produkter till bästa pris, tillsammans med internets bekvämlighet.

 

Kundservice

E-post: kundservice@mhvpryltorget.se
Telefon: 08 – 511 70 117
Vardagar kl 9-17 (lunchstängt kl 12-13)
Mejlfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 24 timmar.

Vill du att vi ska sälja era produkter maila: inkop@mhvpryltorget.se

 

Fakturaadress

MHV Ledarna AB, Höjdvägen 86, 186 41 Vallentuna

Leverans- och returadress

MHV Ledarna AB, Höjdvägen 86, 186 41 Vallentuna

Front Image

MHV Pryltorget